Sátorbérlés mindenkinek

2017-12-18 10:33:13

Mindannyian, akik vállalkozást vezetünk, tisztában vagyunk vele: a siker kulcsa a jó munkaszervezés. Itt nem csak arról van szó, hogy a megfelelő pozícióra, a megfelelő munkatársat választjuk ki, hanem az áruk forgalmának zavartalan lebonyolításáról is.

Amennyiben nagyobb mennyiségű árut forgalmazunk, akkor nem elég csak a termékek beszerzésére és értékesítésére figyelnie. Legalább ennyire fontos, hogy adott esetben legyen hol tárolni a még nem értékesített árukészletet. A Bérsátor most egy olyan megoldást ajánl mellyel költséghatékonyan, rugalmasan, valamint gyorsan tudja megoldani a forgalmazott termékek ideiglenes vagy akár hosszabb távú tárolását.

Üdvözöljünk a Bérsátor weboldalán!

Számtalanszor előfordul, hogy a beszerzett árukészlet raktározása nehézségekbe ütközik. Különösen nagyobb mennyiségű, illetve ingadozó keresletű termékek esetén merülhet fel, hogy nagyobb tárolóhelyre van szükség. Amennyiben nem tudjuk tárolni az inkurrens, vagyis az ideiglenesen eladhatatlanná vált készletet, akkor előbb-utóbb le kell azt selejteznünk, mellyel vállalkozásunk presztízs- valamint pénzbeli veszteséget is realizál.

Pontosan ezért egy jó raktárépület nélkülözhetetlen lehet az áruforgalom lebonyolításának sikere szempontjából. Sokszor azonban igen sok időbe telik megtalálni a megfelelő építményt, nem is beszélve a raktárral kapcsolatos költségekről. Ha pedig nem bérelt, hanem saját raktárt szeretnénk, akkor – az építéssel és az engedélyezéssel együtt – akár a hónapokba is kerülhet, mire meg tudjuk valósítani az áruk tárolását.

Kik vagyunk?

Mi, a Pentagon Csoportnál erre a problémára kínálunk gyors és korszerű megoldást. Cégünk közel 15 éve foglalkozik sátrak bérbeadásával. Tevékenységünket rendezvénysátrakkal kezdtük, majd – egy ügyfelünk megkeresése folyamán – egyre nagyobb sátrakkal bővítettük szolgáltatásunk palettáját. Ma már szolgáltatás portfóliónk jelentősebb részét a raktársátrak bérbeadása teszi ki. Ilyen létesítményekkel ugyanis Ön költséghatékony, rugalmas, és korszerű módon tudja megvalósítani a vállalkozása által forgalmazott árukészlet ideiglenes, vagy akár hosszabb távú tárolását.

Miért érdemes raktársátrat bérelni?

  • Mert megkímélheti magát egy állandó raktár építésének, engedélyeztetésének, üzemeltetésének, valamint állagmegóvásának költségeitől.
  • Mert gyors és költséghatékony megoldást találhat átmeneti raktározási problémáira is.
  • Mert még a nagyobb raktársátrak is rendkívül gyorsan, akár egyetlen nap is felállíthatók, illetve lebonthatók. Nem is beszélve a sátrak rövid időn belül történő szállításáról.
  • Mert a sátrak paraméterei – oldalmagasság, alapterület stb. – az Ön által forgalmazott árukészletnek megfelelően határozhatók meg.
  • Mert azzal, hogy ideiglenes építményt állítunk fel az árukészlet tárolására, kisebb terhelésnek tesszük ki környezetünket, hiszen nem kell például fákat kivágni a raktár felépítéséhez.

Miért minket válasszon?

Cégünk, a Pentagon Csoport professzionális módon, akár egyetlen nap leforgása alatt meg tudja oldani raktározási problémáit. Mivel kollégáink a sátrak kiszállítását, elhelyezését, valamint összeszerelését is vállalják, így Önnek semmi más dolga nem lesz, minthogy a kész tárolóhelyiségben elhelyezze az áruját. Szolgáltatásunk során elsődleges szempont, hogy Ügyfeleink raktározási igényét a lehetőségekhez mért legjobb színvonalon szolgálhatjuk ki. Mi a Pentagon Csoportnál, akkor tekintjük sikeresnek tevékenységünket, hogyha sátrat bérlő ügyfeleink elégedettségükről számolnak be.

Hogyan léphet velünk kapcsolatba?

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, úgy kérjük – elektronikus vagy telefonos elérhetőségünkön keresztül – vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal! Munkatársunk előzetesen kimegy a helyszínre, amely találkozás alkalmával minden fontos paramétert megbeszélhet. Ha tőlünk rendeli meg a sátrat, úgy a helyszíni bejárásért semmilyen díjat nem számítunk fel. Amennyiben bármilyen kérdése merül fel, észrevétele van, netán problémája akadt a sátor bérlése folyamán, úgy állandó telefonos ügyelettel állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

Keressen bennünket Ön is bizalommal! Mi minden árunak raktárt adunk!