Sátortípusok

Műszaki kérdéseikkel keressenek bátran, bármikor állunk szíves rendelkezésükre - szükség esetén, kérésre - személyesen is felkeressük Önt! Kollégáinkkal egy előzetes helyszíni bejárás alkalmával minden fontos részletet egyeztethet, így a rendezvény napján a megbeszélt időpontra a sátor készen áll!

Pagoda sátor (Pavilon) 5m x 5m

Felhasználási területek: vásári, piaci árusítások, kiállítási tárgyak bemutatása, márkatermékek forgalmazása, rendezvényeken kis létszámú VIP sátor, öltözősátor, szabadtéri rendezvényeken, Rally versenyeken szervízsátor, Ideiglenes garázsnak.
Tovább

 


Party sátor 10m széles

A party sátor kiválóan alkalmas és nélkülözhetetlen fesztiválok, falunapok, lakodalmak, ballagások, sportesemények, partik vagy más családi rendezvények, céges és politikai rendezvények lebonyolításához
Tovább

 


Röder Holiday 10x120 m

A rendezvénysátor kiválóan alkalmas és nélkülözhetetlen koncertek, fesztiválok, falunapok, lakodalmak, ballagások, sportesemények, partik lebonyolításához.
Tovább

 


Röder fa padlózat Röder padló

Faburkolatú Röder padlózat. Cégünk a vevői igények szerint oldja meg a helyviszonyok által meghatározott padlók/szerelvények szállítását és telepítését.
Tovább

 Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb sátrat!