BLOG


2017-12-18 10:33:13
Mindannyian, akik vállalkozást vezetünk, tisztában vagyunk vele: a siker kulcsa a jó munkaszervezés. Itt nem csak arról van szó, hogy a megfelelő pozícióra, a megfelelő munkatársat választjuk ki, hanem az áruk forgalmának zavartalan lebonyolításáról is.
Bizony, sokszor gondot okoz, hogy az áruk tárolását hogyan is tudnánk szakszerűen, mégis költséghatékonyan megoldani. A raktársátor segítségével sokkal egyszerűbben, rövidebb idő alatt és költséghatékonyan tudjuk megvalósítani.
Aki raktárat üzemeltet, vagy bérel, jól tudja: a tárolásra alkalmas épületnek megannyi követelménynek kell megfelelnie. Sok esetben azonban egy bérelt sátor raktárban sokkal költséghatékonyabban teljesíthetők ezek a feltételek. Lássuk tehát, hogyan is tud
Előző írásunkban bemutattuk, hogyan tud a bérsátor segíteni az áru károsodásának megakadályozásban. A raktározás során viszont több követelménynek kell megfelelni. Például, hogy áttekinthető legyen a raktárunk és könnyen lehessen mozgatni az árukészletet.
Nem kétséges, hogy a raktár: „veszélyes üzem”. Aki raktárépületet tart fenn, annak tisztában kell lennie a raktározással kapcsolatos előírásokkal. Amennyiben ugyanis nem tartjuk be ezeket az előírásokat, akkor súlyos károk keletkezhetnek az árukészletben,
2018-05-10 09:32:59
Íme: két olyan fogalom, amelyet sokszor rokon értelmű szóként szoktunk használni: a tárolás és a raktározás. Pedig nem ugyanazt jelentik, még akkor sem, hogyha hasonló jellemzők felfedezhetők a két fogalom között.