Rendezvénysátor - Fesztivál sátor 21m

21 méter széles rendezvény és fesztivál sátor

Sátor neve: Fesztivál sátor

Szélesség: 21 méter

Hosszúság: 5 méterenként növelhető

Minimális hosszúság: 15 méter

Oldalfal magasság: 2,80 méter

Csúcsmagasság: 6,60 méter

Választható tetőponyva: fehér

Választható oldalfal: fehér-ablakos, teli ponyva

105 m2 egységenként korlátlanul bővíthető

Pagoda sátor hozzáépíthető

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Milyen célra ajánljuk a Fesztivál sátrat?

Elsősorban rendezvények gyors, biztonságos, esztétikus lefedésére használhatóak. A rendezvénysátor kiválóan alkalmas és nélkülözhetetlen koncertek, fesztiválok, falunapok, lakodalmak, ballagások, sportesemények, partik vagy más családi rendezvények, céges és politikai rendezvények lebonyolításához, ideiglenes szórakozóhely kialakítására, ha azokat elegánsan, kellemesen szeretnék megoldani. Rendezvénysátor előnye, hogy bárhol bármikor gyorsan felépíthető, könnyen, gyorsan, egyedi kül-és belteret lehet kialakítani, igény szerint gyorsan növelhető a befogadó képessége.

A Fesztivál sátor építésével kapcsolatos információk

Meg kell határozni, hogy milyen talajra fogjuk a sátrat felépíteni. A talaj lehet a domborzat szerint egyenletesen sík, illetve lejtős, talaj szerkezet szerint köves-kavicsos, beton-bitumen, illetve füves-földes szerkezetű (maximum 10-15cm-es szintkülönbséggel) A rendezvény sátor területén tereptárgy akadály (fa, bokor, növény, stb..) nem lehet. A terület szélessége minimum1-2 méter, hosszúsága minimum 1-2méterrel hosszabb legyen a sátornál, a keretállások felállíthatósága miatt. A talaj jellegétől függően cövekekkel rögzíthető a sátor. A talaj megfúrása nélkül is felépíthető a lábak lesúlyozásával. Bejáratot a végfalakon bárhol és a sátor oldalán lehet kialakítani, oldal ponyva szétfűzésével majd elhúzásával, kivéve ahol átlómerevítések találhatók, általában az első és utolsó közökben. A sátor oldal ponyvák nélkül nem építhető fel, szélterhelési okok miatt, de a rendezvény ideje alatt szélcsendes időben az oldal ponyvák elhúzhatóak,így a sátor nyitottá tehető. A rendezvénysátor építési ideje a helyszíntől, megközelíthetőségtől, igényektől és természetesen a mérettől függően- átlagosan 100m²/ 1óra.


Kollégáinkkal egy előzetes helyszíni bejárás alkalmával minden fontos paramétert megbeszélhet, így a rendezvény napján a megbeszélt időpontra a sátor készen áll! A helyszíni bejárás díja ingyenes amennyiben a sátrat tőlünk rendeli meg. Állandó telefonos ügyelet áll rendelkezésre az esetlegesen felmerülő problémák megoldására.


HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ