Rendezvénysátor - Nagy sátor 16

16 méter széles rendezvénysátor

Sátor neve: Nagy sátor

Szélesség: 16 méter

Hosszúság: 5 méterenként növelhető

Minimális hosszúság: 10 méter

Oldalfal magasság: 2,50 méter

Csúcsmagasság: 5,60 méter

Bootstrap Image Preview

Választható oldal és tetőponyva: fehér-ablakos, szürke-csíkos, 80m²-es egységenként bővíthető Pagoda sátor hozzáépíthető.

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Milyen célra ajánljuk a Nagy sátrat?

Elsősorban rendezvények gyors, biztonságos, esztétikus lefedésére használhatóak. A rendezvénysátor kiválóan alkalmas és nélkülözhetetlen koncertek, fesztiválok, falunapok, lakodalmak, ballagások, sportesemények, partik vagy más családi rendezvények, céges és politikai rendezvények lebonyolításához, ideiglenes szórakozóhely kialakítására, ha azokat elegánsan, kellemesen szeretnék megoldani. Rendezvénysátor előnye, hogy bárhol bármikor gyorsan felépíthető, könnyen, gyorsan, egyedi kül-és belteret lehet kialakítani, igény szerint gyorsan növelhető a befogadó képessége.

A Nagy sátor építésével kapcsolatos információk

Meg kell határozni, hogy milyen talajra fogjuk a sátrat felépíteni. A talaj lehet a domborzat szerint egyenletesen sík, illetve lejtős, talaj szerkezet szerint köves-kavicsos, beton-bitumen, illetve füves-földes szerkezetű (maximum 10-15cm-es szintkülönbséggel) A rendezvény sátor területén tereptárgy akadály (fa, bokor, növény stb..) nem lehet. A terület szélessége minimum 1-2 méterrel, hosszúsága minimum 1-2 méterrel hosszabb legyen a sátornál, a keretállások felállíthatósága miatt. A talaj milyenségétől függően cövekkel rögzíthető a sátor. A talaj megfúrása nélkül is felépíthető a lábak lesúlyozásával. Bejáratot a végfalakon bárhol és a sátor oldalán lehet kialakítani, oldal ponyva szétfűzésével majd elhúzásával, kivéve ahol átlómerevítések találhatók,általában az első és utolsó közökben. A sátor oldal ponyvák nélkül nem építhető fel,szélterhelési okok miatt,de a rendezvény ideje alatt szélcsendes időben az oldal ponyvák elhúzhatóak,így a sátor nyitottá tehető. A rendezvénysátor építési ideje a helyszíntől, megközelíthetőségtől, igényektől és természetesen a mérettől függően átlagosan 100 m²/óra


HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ