A rendezvényeken szükséges valamennyi kiegészítővel rendelkezünk, partnereinkkel karöltve biztosítjuk a legkülönfélébb technikai és szórakoztató elemeket, szolgáltatásokat, legyen szó bármilyen rendezvényről. Legfőbb törekvésünk a precíz, pontos, lelkiismeretes munka, célunk a széles szolgáltatási paletta elérése, valamint a bérlők igényeihez igazodó minőségi, komplex kiszolgálás. Az évszakokon, az időjáráson vagy a széljáráson nem tudunk változtatni, de azon, hogy ezek a körülmények a megrendelőinket ne zavarja, annak maximálisan meg tudunk felelni.


Vízhatlan sátrainkkal, választható padlózattal, amit akár szőnyeggel is lefedhetünk, a hideg ellen pedig különböző fűtést tudunk biztosítani. A sátrak kiválóan alkalmasak és nélkülözhetetlenek fesztiválok, falunapok, koncertek, lakodalmak, ballagások, sportesemények, partik vagy más családi események, céges és politikai rendezvények lebonyolításához, ha azokat elegánsan, kellemesen szeretnék megoldani.


Party Sátor

Sátraink előnye, hogy bárhol bármikor gyorsan felépíthető, könnyen, gyorsan, egyedi kül és beltér kialakítására van lehetőség, befogadó képességük könnyedén növelhető. Van 10 m-es, 16 m-es, és 21 m-es fesztávú sátrunk, mindegyik tetszőlegesen bővíthető 5 m-es szegmensekben. Az 5x5 m-es csúcsos sátor ezek mellett vagy ezekkel összeépítve is rendelhető.


Tevékenységünket a precíz, pontos kivitelezés jellemzi. Barátságos építőbrigádunk a helyszínre szállítja, felállítja majd a rendezvény végeztével szétszereli sátrainkat. A ponyvák tisztaságára különösen odafigyelünk.


21 méter széles Fesztiválsátor

A sátrakkal együtt igény szerint kiegészítő szolgáltatásokat is tudunk ajánlani:

Asztalok, evőeszközök, sörpadok, kerekasztalok, plüss huzatú székek, abroszok és székhuzatok, sátortéri és kültéri fűtőtestek, nagyobb méretű színpad, fellépő müvészek, élőzenekarok, fény és hangtechnika, díszítési és világítási eszközök, könyöklök, tűzijáték show, disco, karaoke, légvárak, autós szimulátorok, csocsó, darts, boxgép, zenegép, billiárd, flipper,stb.


Kollégáinkkal egy előzetes helyszíni bejárás alkalmával minden fontos paramétert megbeszélhet, így a rendezvény napján a megbeszélt időpontra a sátor készen áll! A helyszíni bejárás díja ingyenes amennyiben a sátrat tőlünk rendeli meg. Állandó telefonos ügyelet áll rendelkezésre az esetlegesen felmerülő problémák megoldására.


Tartós bérbeadási lehetőségeket is kínálunk rendezvényszervezőknek és vállalkozóknak.


Köszönjük figyelmét,bővebb információt itt a honlapunkon vagy az alábbi elérhetőségeinken kaphat kollégáinktól!