Sátorbérlés

Sátrak azoknak, akiknek nem mindegy...

Cégünk mindig megkülönböztetett figyelmet szentelt a partnereivel való együttműködésre. Alapértékünk, hogy bérlőinket mindig a legmagasabb szinten szolgáljuk ki. Számunkra fontos, hogy megbízható, hosszú távú és kölcsönösen előnyős partneri együttműködésben dolgozzunk. Fő tevékenységünk különböző sátor típusok és kiegészítők kölcsönzése. Sátorkínálatunk kiválóan alkalmasak és nélkülözhetetlenek fesztiválok, falunapok, koncertek, esküvők, ballagások, sportesemények, partik vagy más családi események, céges és politikai rendezvények lebonyolításához, ha azokat elegánsan, kellemesen szeretnék megoldani. Néhány fős családi partyktól kezdve a nagyvállalatok több ezer fős rendezvényeinek a megtartására.

Rendezvény sátor belülről

A hangulat emelése céljából és azért, hogy az ünnepség ne maradjon el, ma már szabadtéri rendezvény elképzelhetetlen mobil sátortípusok nélkül. Sátor kínálatunk nem csak a széltől, esőtől védi a vendégeket, hanem a napsütéstől is. Kínálatunkban megtalálható rendezvény sátor, fesztivál sátor, pagoda sátor, parti sátor, pavilon sátor, raktársátor, valamint az egyéb sátor kategóriájába tartozó létesítmények. Lehetőség szerint egyedi igényeknek is próbálunk eleget tenni.

Javasolt felhasználási területek:

Kisméretű sátrak - Rendezvény sátrak - Logisztikai sátrak

A sátrak rendezvényeken történő felhasználásának előnyei

Bárhol bármikor gyorsan felépíthető, könnyen, gyorsan, egyedi ül és bel tér kialakítására van lehetőség, befogadó képességük könnyedén növelhető. Rendelkezünk 10 m-es fesztávú Parti sátor, 16 m-es fesztávú Nagy sátor és 21 m-es fesztávú Fesztivál sátorral, mindegyik tetszőlegesen bővíthető 5 m-es szegmensekben. Az 5x5 m-es csúcsos sátor ezek mellett vagy ezekkel összeépítve is rendelhető. Meg kell határozni, hogy milyen talajra fogjuk a sátrat felépíteni. A talaj lehet a domborzat szerint egyenletesen sík, illetve lejtős, talaj szerkezet szerint köves-kavicsos, beton-bitumen, illetve füves-földes szerkezetű (maximum 10-15cm-es szintkülönbséggel). A rendezvény sátor területén tereptárgy akadály (fa, bokor, növény stb..) nem lehet. A terület szélessége minimum 1-2 méter, hosszúsága minimum 1-2 méterrel hosszabb legyen a sátornál, a keretállások felállít hatósága miatt. A talaj milyenségétől függően cövekkel vagy dübellel rögzíthető a sátor. A talaj megfúrása nélkül is felépíthető a lábak lesúlyozásával. Bejáratot a végfalakon bárhol és a sátor oldalán lehet kialakítani, oldal ponyva szétfűzésével majd elhúzásával, kivéve ahol átlómerevítések találhatók, általában az első és utolsó közökben. A sátor oldal ponyvák nélkül nem építhető fel, szélterhelési okok miatt, de a rendezvény ideje alatt szélcsendes időben az oldal ponyvák elhúzhatóak, így a sátor nyitottá tehető.

A rendezvénysátor befogadóképessége

A rendezvénysátor befogadóképessége szempontjából az alábbi szempontokat vegyük figyelembe.

  • Lesz-e színpad?
  • Büfék, eladóstandok lesznek-e?
  • Nézőtér vagy étterem szerűen lesz-e kialakítva a belső tér?
  • Egy keretben hány asztalt szeretne elhelyezni?
  • Táncolási, szórakozási lehetőségre lesz-e elegendő hely?
  • A rendezvény alatt szükség lesz-e fűtésre?

Egy gyors számolás, és biztonsággal meg tudja határozni, hogy a résztvevőknek hány négyzetméteres sátor szükséges.

Műszaki kérdéseikkel keressenek bátran, bármikor állunk szíves rendelkezésükre - szükség esetén, kérésre - személyesen is felkeressük Önt! Kollégáinkkal egy előzetes helyszíni bejárás alkalmával minden fontos részletet egyeztethet, így a rendezvény napján a megbeszélt időpontra a sátor készen áll!
A helyszíni bejárás díja ingyenes amennyiben a sátrat tőlünk rendeli meg. Állandó telefonos ügyelet áll rendelkezésre az esetlegesen felmerülő problémák megoldására.

A sátrak értékesítésén, vagy kölcsönzésén kívűl tartós bérbeadási lehetőségeket is kínálunk rendezvényszervezőknek és vállalkozóknak. Bővebb információt az alábbi elérhetőségeinken kaphat kollégáinktól!

  • Szabó Roland Mobil: +36 30/3852-152
  • Non-stop ügyelet: +36 30/3852-152