Rendezvénysátor - Party sátor 10m

10 méter fesztávolságú rendezvénysátor

Sátor neve: Holiday Party sátor

Szélesség: 10 méter

Hosszúság: 5 méterenként növelhető

/bármekkora hosszúság lehetséges/

Minimális hosszúság: 10 méter

Oldalfal magasság /vállmagasság/: 2,3 méter

Csúcsmagasság: 3.93 méter

Választható oldalponyva: teli,vagy ablakos ponyvával

Választható tetőponyva: teli,vagy átlátszó tetőponyvával

50 m²-es egységenként bővíthető, korlátlanul, bármilyen alakban

Pagoda sátor hozzáépíthető

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Milyen célra ajánljuk a Holiday Party sátrat?

Elsősorban rendezvények gyors, biztonságos, esztétikus lefedésére használhatóak. A party sátor kiválóan alkalmas és nélkülözhetetlen fesztiválok, falunapok, lakodalmak, ballagások, sportesemények, partik vagy más családi rendezvények, céges és politikai rendezvények lebonyolításához, ideiglenes szórakozóhely kialakítására, ha azokat elegánsan, kellemesen szeretnék megoldani. Parti sátor előnye, hogy bárhol bármikor gyorsan felépíthető, könnyen, gyorsan, egyedi kül-és belteret lehet kialakítani, igény szerint gyorsan növelhető a befogadó képessége.

A Party sátor építésével kapcsolatos információk

Meg kell határozni, hogy milyen talajra fogjuk a sátrat felépíteni. A talaj lehet a domborzat szerint egyenletesen sík, illetve lejtős, talaj szerkezet szerint köves-kavicsos, beton-bitumen, illetve füves-földes szerkezetű (maximum 10-15cm-es szintkülönbséggel) A rendezvény sátor területén terep tárgy akadály (fa, bokor, növény, stb.) nem lehet. A terület szélessége minimum1 méter, hosszúsága minimum 1 méterrel hosszabb legyen a sátornál,a keret állások felállíthatósága miatt. A talaj milyenségétől függően cövekkel vagy dübellel rögzíthető a sátor. Bejáratot a végfalakon bárhol és a sátor oldalán lehet kialakítani,oldal ponyva szétfűzésével majd elhúzásával,kivéve ahol átló merevítések találhatók, általában az első és utolsó közökben. A sátor oldal ponyvák nélkül nem építhető fel, a szélterhelés miatt, de a rendezvény ideje alatt szélcsendes időben az oldal ponyvák elhúzhatóak, így a sátor nyitottá tehető. A rendezvénysátor építési ideje a helyszíntől, megközelíthetőségtől, igényektől és természetesen a mérettől függően- átlagosan 100m²/ 1óra.


Kollégáinkkal egy előzetes helyszíni bejárás alkalmával minden fontos paramétert megbeszélhet, így a rendezvény napján a megbeszélt időpontra a sátor készen áll! A helyszíni bejárás díja ingyenes amennyiben a sátrat tőlünk rendeli meg. Állandó telefonos ügyelet áll rendelkezésre az esetlegesen felmerülő problémák megoldására.


HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ