Sátor típusa: Raktársátor Trapézelemes raktársátor


Raktársátraink szélessége adott (lásd: paraméterek) A hosszúság a Megrendelő igénye alapján határozható meg!

Galéria


Raktársátor trapézlemez vagy ponyva oldalboritással


Vissza a Galériához

 

Raktársátor

A raktársátor jellemzői

Milyen célra ajánljuk a raktár sátrakat?

A raktározási problémák átmeneti vagy állandó, de mégis gyors, biztonságos, megoldására ajánljuk őket. Költséghatékony megoldás minden raktározási problémára, üzemek, termelőegységek mellett azonnal felállíthatók, így nem kell bérelni vagy vásárolni raktár, gyártási részleg között állandóan fuvarozni. Ajánljuk cégeknek telephelyre, munkaterületre, mindenhova ahol nincs lehetőség raktár építésére, ahol gyorsan, olcsón szeretnék termékeiket idényszerűen elhelyezni vagy egyszerűen csak fedett munkaterületet kívánnak kialakíttatni.

Építési tudnivalók

A raktársátrak építési ideje a helyszíntől, megközelíthetőségtől, igényektől és természetesen a mérettől függően átlagosan 800-1000 m²/nap. Felállításukhoz viszonylag egyenes, sík terep szükséges, mely lehet füves, aszfaltos, köves vagy betonos talaj. Gyors építésnek akkor van nagy jelentősége, ha azonnal szükség van megnövekedett raktárkészlet elraktározására. Könnyedén lehet tervezni, üzemeltetése optimalizálható: csak annyi időre kell fenntartani a raktársátrat, amennyi ideig szüksége van ideiglenes raktározásra. Rögzítésük földszöggel történhet. Az oldalponyvák függönyszerűen elhúzhatóak, így a bejárat kialakítása minden oldalon lehetséges. Kollégáinkkal egy előzetes helyszíni bejárás alkalmával minden fontos paramétert megbeszélhet, így a rendezvény napján a megbeszélt időpontra a sátor készen áll! A helyszíni bejárás díja ingyenes amennyiben a sátrat tőlünk rendeli meg. Állandó telefonos ügyelet áll rendelkezésre az esetlegesen felmerülő problémák megoldására.


Szállítási idő:

Helytől és speciális igényektől függően, a megrendeléstől, azaz a szerződéskötéstől számítva 1-5 hét.


Építési engedély:

Változó, hogy hol köti a helyi hatóság építési engedélyhez a raktársátor felépítését, de az építés előtt a helyi építési hatóságnál a szükséges engedélyeket érdemes beszereznie, ha szükség van rá, hogy az építéskor majd a sátor üzemeltetésekor ez ne okozzon problémát.


Hó terhelés:

A raktársátrak a rendezvénysátrakkal ellentétben sokkal jobban bírják az időjárási viszontagságokat, mint pl: a havazást. Sátor típustól függően (szélesség, hosszúság) 25 kg/m² és 80 kg/m² hó terhelés lehetséges. Ha raktársátrát legalább egy évre szeretné kibérelni, akkor érdemesebb a nagyobb hó terheléses sátrat választania, így a téli időszakban a tetőről nem kell leszórni a havat.

A raktársátrak előnyei

 • Raktársátor, gyors megoldás átmeneti raktározási problémáira
 • Gyors szállítási határidő
 • Rövid építési, bontási idő (pl. 1000 m²/nap építés, 1 nap bontás)
 • Kedvező havi, éves, bérleti díjak
 • Nincs belső oszlop, egy belső tér
 • Saját telephelyen felállítható, közvetlenül a gyártás mellett, nincs gyártás-raktár közti szállítási költség
 • Választható vállmagasság /oldalfal magasság/ 3 méter v. 4 méter (sátor típusoktól függően)
 • Ideális választás Önnek, ha:
 • Télen vagy nyáron átmenetei raktározási problémákra keresi a megoldást
 • Csökkenteni szeretné raktározási költségeit
 • Idényszerű raktárhelyiséget keresne
 • Saját telephelyére raktárépületet szeretne

 

Hogy miért pont raktársátor és miért pont tőlünk?

A Bérsátor.hu 2002 óta foglalkozik sátrak bérbeadásával. Rendezvénysátrakkal kezdtünk, majd egyik ügyfelünk, akkor még meglepő kéréssel keresett meg minket, egy medencét szeretett volna lefedni, tehát egy nagyobb sátorra volt szüksége, ezért utána jártunk. Ha az ügyfélnek nagyobb sátorra van szüksége, akkor szerzünk neki, kibővítettük tevékenységi körünket, és választékunkat. Miközben kerestük megrendelőnk számára a megfelelő sátrat, kiderült rengeteg előnnyel jár a raktársátrak használata.


A Bérsátor.hu profi csapata gyorsan, pontosan, rövid idő alatt megoldja Önnek a raktározási problémáját! Kollégáinkkal egy előzetes helyszíni bejárás alkalmával minden fontos paramétert megbeszélhet. A helyszíni bejárás díja ingyenes amennyiben a sátrat tőlünk rendeli meg. Állandó telefonos ügyelet áll rendelkezésre az esetlegesen felmerülő problémák megoldására.


Kapcsolattartó:

Szabó Roland Tel: +36-30-3852-152

Non-stop ügyelet Tel: +36-30-3852-152